4. Nybro LL654, Räktrålare

Varunr 12733

Auktion avslutad!
3 September 2018 19:15

Klubbslag4 00 SEK5 00 SEK6 00 SEK 50 SEK4 00 SEK5 00 SEK6 00 SEK

Budgivning

50 SEK2018-08-31 04:32
50 SEK Startpris

Höstkvalité, Guld, Silver, Africana, Konst, Antikt och Design, Måndag 3/9 19:15 (För inloggning klicka på "delta i realtidsauktion" från 18:45 på https://kav.se, https://kav.se - online

Avslutad

Visning

Ni är varmt välkomna till oss på visning på Öster i Katrineholm, Fågelgatan 1 (gamla Slangsnabben) nu på fredag den 31/8 mellan kl 15-18.00 Nytt för hösten är att vi har nyanställt Frida, som tidigare arbetat som guldsmed på Bodströms i Katrineholm och Johan som har tidigare drivit auktionshus i Dalarna. Dessa två fantastiska medarbetare kommer hjälpa Er under hösten. Vi uppmanar alltid alla våra kunder att gå på visning, då ni har möjlighet att se noggrannare på de objekt som säljs. Elektronik säljs otestat och alla varor säljs i befintligt skick. Det åligger kund att enligt undersökningsplikten inspektera objekt innan Ni lägger bud. Varmt välkomna på visning!

Information

Torsdagen den 30/8 är hela utropslistan HELT komplett, så gå gärna in och uppdatera Er efter det.

För att kunna bjuda på våra realtidsauktioner krävs det att du har ett kund-id.

Observera att vi har en ny uppdaterad GDPR policy som Ni godkänner i de nya användarvillkoren då Ni bjuder på auktionerna.

Du registrerar dig här helt kostnadsfritt och kan sedan logga in och bjuda på våra auktioner.
På auktionsdagen är inloggning till realtidsauktionen alltid öppen 30 minuter innan auktionstart.

Att tänka på när Ni bjuder hos oss:

Ja, vi har återköp enligt distans köpslagen a 14 dagar så budgivare kan åberopa, men avgifter vi har haft i förbindelse med försäljning, fotografering marknadsföring, sk serviceavgifter samt eventuella förvaringsavgifter kommer faktureras inroparen utan undantag även om objekt ej hämtas ut.

I händelse av att vi inte får kontakt med Er kan Katrineholms Auktionsverk sälja om varorna enligt lag efter 20 dagar, varav 14 dagars förvaringsavgift a 150kr/vecka och försäljningsorder kommer tas ut av inropare som ej hämtat ut godset.
Notera att det är i kunds intresse som önskar häva köp att ta kontakt med oss omgående för att undvika mest möjliga avgifter.

Tänk på att vi INTE skickar ömtåliga föremål på grund av den höga skaderisken, vi skickar alltså INTE flera servis- eller glasdelar i samma paket, ej heller skrymmande gods såsom TAVLOR och MÖBLER.

Kontakta oss ALLTID angående packning och frakt INNAN du lägger ditt bud om du ej avser att hämta objektet själv. Vi garanterar inte att vi kan skicka ditt föremål om du kontaktar oss efter vunnen auktion.

Observera att Katrineholms Auktionsverk inte under några omständigheter ansvarar för om tekniken felar så att kunden missar att bjuda på objekt.
Lycka till!

Avgifter

Köpprovision 15% Ink.moms

Övrig information

Alla objekt säljes i befintligt skick, dvs i det skick som varan befinner sig vid försäljningstillfället. Det är upp till kunden att kontrollera i vilket skick varan befinner sig.

Auktionsfirman upplyser i beskrivningen i vilket skick varan befinner sig i den mån auktionsfirman hinner och kan, i alla andra fall gäller befintligt skick.
Elektronik ropas ut otestat om inte annat anges.

Eventuella reklamationer skall ske omgående för bedömning fr. fall till fall.

Varor som vunnits på auktion skall vara avhämtade senast 5 dagar efter gällande auktion, samma auktionsvecka, om inte annat blivit överenskommet med auktionsfirman.

OBSERVERA: Veckor då det ej är auktion måste avhämtning tidsbokas per telefon då vi ofta är ute på kundbesök.

Varor som inte blivit utlösta inom 20 dagar från auktionsdatum där kund ej hört av sig eller auktionsfirman ej kunnat nå kunden, kommer att säljas om, och anbudsgivaren bli avstängd för vidare handel.
Observera att samtliga serviceavgifter kommer kvarstå som krav mot köparen oavsett om gods ej avhämtas eller att återköpsrätten åberopas.
Återköpsrätt enligt distansköpslagen gäller i 14 dagar efter avslutad auktion men det åligger kunden att återlämna objekten i det skick de var när det lämnade auktionshuset och kunden står för samtliga kostnader i samband med återlämnande av objekt.

Vi fakturerar fulla avgifter för förvaring, serviceavgiften (25kr per objekt) samt försäljningsprovisionen på 20% av totalsumman. Dessa avgifter kommer faktureras oavsett om kunden åberopar distansköpslagen eftersom detta är kostnader för vår försäljning, marknadsföring. Inga undantag gäller.