Den sida du söker är för närvarande ej tillgänlig.

Kontakta Formstad Auktioner AB för mer information.
Formstad Auktioner AB

Vi finns nu på Auctionet

> Klicka här för våra nya auktioner på Auctionet!

Formstad Auktioner ansluter sig till auktionsplattformen Auctionet!

Vi bjuder in dig att följa med oss mot nya auktioner genom att registrera ett konto på Auctionet och se våra auktioner. Om du inte redan har ett konto på Auctionet så måste du skapa ett nytt.

Förra året fick vi reda på att vårt auktionssystem läggs ned under 2023 och sedan dess har vi arbetat febrilt med att hitta en lösning vilket tillslut landade i detta beslut.

Vi förstår om den här förändringen kommer oväntat. Vi har anordnat auktioner med samma system i över 10 år och de flesta av oss är vanemänniskor. Vi minns slagauktionerna framför publik, skiftet till snabba onlineauktioner, de tiotusentals objekt vi har hanterat, spännande budgivningar och de av er vi har fått träffa personligen och via nätet. Det är lätt att bli sentimental.

Med det skrivet finns det mycket att se fram emot! Vi kommer nu anordna dagliga auktioner vilket kommer att innebära fler objekt per månad att bjuda på. Systemet kommer också vara modernt, bland annat med en funktion att följa favoriter som vi vet att många saknade på det förra systemet - samt påminnelser när ett objekt går ut som man är intresserad av. Det och mycket mer kommer med Auctionet.

Vi kommer även att öppna upp för fler inlämningar - och det till Stockholms lägsta provision. Som säljare betalar du bara 10% + 100 kr inklusive moms. Passa på! Läs mer på vår webbplats.

Tyvärr finns det ingen möjlighet att föra över kontot från det gamla systemet till Auctionet så du måste registrera ett nytt konto, om du inte redan har ett konto där. Vi hälsar dig varmt välkommen mot nya spännande auktioner. Samtidigt vill vi tacka er alla för åren som har varit i det gamla systemet. Stort tack!

23 april 2023 - Formstad Auktioner

Söndag den 23 april klockan 19.00
Avslutad

2 april 2023 - Formstad Auktioner

Söndag den 2 april start kl 19:00, formstad.se
Avslutad

26 februari 2023 - Formstad Auktioner

söndag 26 februari startar 19:00, formstad.se
Avslutad