16. Skruvstycke samt bräde med handverktyg, se bild

Varunr 14808

Auktion avslutad!
6 Maj 2019 19:15

Klubbslag4 00 SEK5 00 SEK6 00 SEK7 00 SEK8 00 SEK 90 SEK27 00 SEK28 00 SEK29 00 SEK30 00 SEK

Budgivning

90 SEK2019-05-06 10:59
80 SEK2019-05-06 19:19
60 SEK2019-04-28 14:53
50 SEK2019-05-05 20:54
40 SEK Startpris

Verktyg trädgård och möbler, Måndag 6/5/ kl 19:15, https://kav.se -online

Avslutad

Visning

Ni är varmt välkomna till oss på visning på Öster i Katrineholm, Fågelgatan 1, nu på fredag den 3/5 mellan kl 15-18.00. Vi uppmanar alltid alla våra kunder att gå på visning, då ni har möjlighet att se noggrannare på de objekt som säljs. Elektronik säljs otestat och alla varor säljs i befintligt skick. Det åligger kund att enligt undersökningsplikten inspektera objekt innan Ni lägger bud. Varmt välkomna på visning!

Information

Fredagen den 3/5 är utropslistan HELT komplett, så gå gärna in och uppdatera under denna vecka och nästkommande.

För att kunna bjuda på våra realtidsauktioner krävs det att du har ett kund-id.

Observera att vi har en ny uppdaterad GDPR policy, som Ni godkänner i de nya användarvillkoren då Ni bjuder på auktionerna.

Du registrerar dig här helt kostnadsfritt och kan sedan logga in och bjuda på våra auktioner.
På auktionsdagen är inloggning till realtidsauktionen alltid öppen 30 minuter innan auktionstart.

Att tänka på när Ni bjuder hos oss:

Ja, vi har återköp enligt distans köpslagen a 14 dagar så budgivare kan åberopa, men avgifter vi har haft i förbindelse med försäljning, fotografering marknadsföring, sk. serviceavgifter samt eventuella förvaringsavgifter, kommer faktureras inroparen utan undantag, ÄVEN om objekt ej hämtas ut.

I händelse av att vi inte får kontakt med Er kan Katrineholms Auktionsverk sälja om varorna, enligt lag, efter 20 dagar, varav 14 dagars förvaringsavgift a 150 kr/vecka och försäljningsorder kommer tas ut av inropare som ej hämtat ut godset.
Notera att det är i kunds intresse som önskar häva köp att ta kontakt med oss omgående för att undvika mest möjliga avgifter.

Tänk på att vi INTE skickar ömtåliga föremål på grund av den höga skaderisken, vi skickar alltså INTE flera servis- eller glasdelar i samma paket, ej heller skrymmande gods såsom TAVLOR och MÖBLER.

Kontakta oss ALLTID angående packning och frakt INNAN du lägger ditt bud om du ej avser att hämta objektet själv. Vi garanterar inte att vi kan skicka ditt föremål om du kontaktar oss efter vunnen auktion.

Observera att Katrineholms Auktionsverk inte under några omständigheter ansvarar för om tekniken felar så att kunden missar att bjuda på objekt.
Lycka till!

Avgifter

Köpprovision 15% Ink.moms
Slagavgift 10 SEK Ink.moms

Övrig information

Alla objekt säljes i befintligt skick, dvs i det skick som varan befinner sig vid försäljningstillfället. Det är upp till kunden att kontrollera i vilket skick varan befinner sig.

Auktionsfirman upplyser i beskrivningen i vilket skick varan befinner sig i den mån auktionsfirman hinner och kan, i alla andra fall gäller befintligt skick.

Eventuella reklamationer skall ske omgående för bedömning fr. fall till fall.

Varor som vunnits på auktion skall vara avhämtade senast 5 dagar efter gällande auktion, samma auktionsvecka, om inte annat blivit överenskommet med auktionsfirman.

Varor som inte löses ut auktionsveckan debiteras med 50kr/per kundorder/dag och/eller 150kr/per kundorder och vecka.

OBSERVERA: Veckor då det ej är auktion måste avhämtning tidsbokas per telefon då vi ofta är ute på kundbesök.

Varor som inte blivit utlösta inom 20 dagar från auktionsdatum där kund ej hört av sig eller auktionsfirman ej kunnat nå köparen, kommer att säljas om, och anbudsgivaren bli avstängd för vidare handel.
Observera att samtliga serviceavgifter kommer kvarstå som krav mot köparen oavsett om gods ej avhämtas. Vi fakturerar fulla avgifter för förvaring, serviceavgiften (25kr per objekt) samt försäljningsprovisionen på 15% av totalsumman. Dessa avgifter kommer faktureras oavsett om kunden åberopar distansköpslagen eftersom detta är kostnader för vår försäljning, marknadsföring. Inga undantag gäller.