Varunr 163527

Auktion avslutad!
6 Augusti 2016

Förhandsvisning

Gårdsauktion i Arboga. 6/8, Lördag 6/8 Kl. 10.00, Gröna Gatan, Arboga

Förhandsvisning

Visning

Fr. 09.00

Information

Välkomna till en riktig Gårdsauktion i Arboga. Allt som finns i huset och alla bodar ska säljas under klubban.

Parkeringsmöjligheterna kan vara knappa beroende på att auktionen hålls i trädgården i ett villa-område.
Tänk därför att ställa er på ett sådant sätt så ni inte hindrar boende fr. att komma ut, samt att utryckningsfordon ska kunna komma fram.

Titta på en karta för området innan ni kommer, så ni är förberedda på hur ni kan parkera. Det finns två vägar in till auktionen och det går att ställa sig på båda.

Vi har endast kontant betalning på plats, välkända kunder av oss kan använda sig av ett spadnummer och betala allt efter auktionens slut.

Välkomna till Gröna Gatan i Arboga.

Avgifter

Köpprovision 10% Ink.moms

Övrig information

Vi frånsäger oss helt eller delvisa beskrivningar av föremålen.

Skador kan förekomma som vi inte uppmärksammat, då det i de flesta fall är begagnade varor vi säljer.

Kontakta oss för en närmare funktions eller objektsbeskrivning under vår auktionsvisning.

Objektet ska vara avhämtat och betalt senast närmaste Tisdag kl. 18.30.

Vi ansvarar för varor som är sålda i 2 dagar efter auktionen, därefter ansvarar köparen för ev. förluster. Detta med anledning av att vi måste flytta på varorna till annan del av vår lokal. Det medför en större risk att sakerna kan gå sönder vid vår förflyttning.
För dispans kontakta oss.

Ni kan betala med bankkort el. kontant på plats. Eller via faktura (medtag insättningskvitto)
14 dagars ångerrätt medges från 1 dag efter att ni budat på varan, eftersom köparen ingått ett avtal i enlighet med distansavtal och auktionsfirman endast tillhandahåller säljtjänsten åt vår inlämnare. Det betyder att ni inte har någon ångerrätt om ni hämtar varan efter mer än 14 dagar efter budtillfället. Då blir det istället lagen om tredje parts handel som gäller. Vilket betyder att ni får gå via inlämnaren för klagomål. Auktionsfirman har rätt till ersättning, för administrativ merkostnad av en omförsäljning, av köparen till ett maxbelopp av 1000kr+moms. Köparavgiften om 12%+moms ska alltid betalas vid ångerköp då detta är en del av budgivningen, som är bindande.
I de fall där objektbeskrivningen är felaktigt beskriven av auktionsfirman tas ingen avgift ut av kunden.
I de fall ingen objektsbeskrivning angivits, kräver firman av kunden att enl. Bilden/bilderna själv avgöra skicket. Eller ringa auktionfirman för en närmare beskrivning av objektet i de fall skicket inte kan påvisas på bilden.